hunddagis i Hässleholm

Vi har startat hunddagis i Hässleholm under 2003.  Vi innehar nya boxar och fina rasthagar till hunden som vistas på vårt dagis. Vi innehar sammanlagt 17 stycken hundboxar som är fina och fräscha. Vi ser alltid till att hundarna som befinner sig hos oss tas väl hand om. Vi ger dem mycket uppmärksamhet så att de trivs med vistelsen hos oss.

Fokus på individen

Vi tar alltid hänsyn till den enskilde hunden som befinner sig hos oss. Vi anpassar oss till varje individ. Vi ser alltid till att ha god uppsikt på hundarna som befinner sig hos oss. Alla hundar får den uppmärksamheten som de behöver.

I våra rastgårdar som sammanlagt är tre stycken kan hundarna leka med varandra. Vi har alltid extra uppsikt på de som befinner sig i rastgårdarna för att undvika eventuella skador. I rastgårdarna så kan hundarna röra sig fritt för att kunna leka och springa runt.

Med hundarna går vi även minst en gång om dagen ut på promenader för att de ska få lite variation. Hundarna ska aldrig ha tråkigt, men samtidigt få det lugnt när hunden vill det.

Skulle du ha några frågor angående oss eller vårat hunddagis så är du välkommen till att kontakta oss eller komma på besök till oss i Hässleholm.

Välkommen!

Professionell hundservice